Ledige stillinger

Servicetekniker til pladeindustrien


LFC Maskinteknik søger ny serviceminded  og tillidsvækkende kollega til deres tekniske serviceteam. Som servicetekniker til pladeindustrien er du fagligt dygtig, selvkørende og arbejder selvstændigt  med et højt ”drive” og en høj stresstærskel. Yderligere er du fleksibel og altid parat til at yde en ekstra indsats, når det er nødvendigt. Med udgangspunkt fra din egen  bopæl, som ideelt vil være midt- eller  Syddanmark, skal du yde kunderne en professionel og kvalificeret service, hvor  dine primære arbejdsopgaver blandt andet vil være:  

  • fejlfinding på akutte nedbræk
  • opstilling og indkøring af nye maskiner
  • sikkerhedseftersyn på kantpressere og pladesakse
  • årlige lovpligtige eftersyn

Teknisk  erfaring:
Relevant teknisk uddannelse ønskes, gerne med  kendskab til pladebranchen. Du får en grundig oplæring, så du kommer godt fra  start til at yde den bedst mulige service, så det er ikke en nødvendighed at  have kendskab til alle punkter, så længe du brænder for branchen og har lysten  og  forståelsen for:  

  • reparation og service på industrimaskiner
  • kendskab til pladebearbejdingsmaskiner
  • el- og hydraulik kendskab
  • kendskab til eller erfaring med Delem-og Cybelec styringer
  • kendskab til Laser-skæremaskiner  

Virksomheden tilbyder:
Et spændende og selvstændigt job i en uformel og  velfungerende servicevirksomhed i et inspirerende miljø, præget af højfaglighed. LFC Maskinteknik lægger stor vægt på et godt arbejdsmiljø med  dygtige, engagerede medarbejdere, humor og højt til loftet.. Et sted hvor gode  kollegaer er villige til at lære fra sig og hvor 2 dage sjældent er ens.Firmaet stiller firmabil, nødvendige værktøjer, hjemmearbejdsplads m.m. tilrådighed.  

Henvendelse:
&friends samarbejder med LFC Maskinteknik  omkring denne stilling, så al henvendelse bedes rettet dertil. Har du yderligere  spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Dorte Mathisen fra &friends på  telefon 4064 0069 eller send allerede din ansøgning i dag til
dm@friends.dk 
Alle henvendelser bliver behandlet fortroligt og  bliver ikke videre givet uden din accept.

Bemærk venligst, at annoncen løbende genindrykkes på de forskellige  jobportaler og medier, som vi benytter. Det betyder ikke, at processen erstartet forfra, men er blot et udtryk for, at den ikke er afsluttet.  
Spørgsmål? Du er altid velkommen til at kontakte os

KONTAKT OS